Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

maanantai 5. joulukuuta 2016

Keittiössä tuoksuu jouluiselta





Kunpa voisin siirtää tämän 
ihanan herkullisen banaani-maustekakun 
tuoksun teille. 
Kodissa tuoksuu hurmaavan jouluiselta, 
sillä kakkuun tulee mausteiksi kanelia, inkivääriä ja neilikkaa. 
En meinaa malttaa odottaa, 
että keitän kupin kahvia perkalaattorilla 
ja syön pienen palan kakkua, siis vain pienen. 
Tänään juhlimme isoisäni 91vuotispäivää 
ja huomenna itsenäisyyspäivää. 
Joten näin joulukuun alussa on paljon aihetta 
juhlaan ja kiitollisuuteen.

Banaani-maustekakku

(2 kakkuvuokallista)

225 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
7,5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl ruokasoodaa
1 ½ tl inkivääriä
1 ½ tl neilikkaa
3 tl kanelia
4-6 banaania

Ohje:
Voi ja sokeri vaahdotetaan,
 seokseen lisätään munat yksitellen
ja vatkaamista jatketaan hetken aikaa.
 Kuiva-aineet lisätään käsin varovasti sekoittaen
 ja viimeksi haarukalla soseutettu banaani.
Voitele ja korppujauhoita kakkuvuuat.
Paistetaan 170 asteessa noin 50 minuuttia.
Kiertoilmauunissa riittää hiukan pienempi lämpötila.
Testaa kakun kypsyys vaikka hammastikulla.
Tikkuun ei saa jäädä kiinni löysää taikinaa.
Nosta kakut uunista ja kumoa hetken päästä lautaselle,
jotta kakkuvuuat irtoavat helpommin.
Jäähdytä hetken ja nauti.

If you like to have this cake receipt in English, 
please just ask ; )


Happy Birthday Dear Grandfather 91 y,
Tomorrow is our Independent Day.
Very much to celebrate...
Sanni Aleksandra



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti