Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Blogivierailu ja muuta mukavaa puuhaa



Olen menossa ystäväni luo kylään. 
Heidän kanoilleen on syntynyt pikkutipuja 
ja meidän pikkuneiti odottaa innolla saavansa helliä näitä tipuja. 
Samalla reissulla teen pienen blogivierailun ystäväni kotiin. 
Hänellä on aivan hurmaavan kaunis koti ja se on sisustettu maalaisromanttisesti. 
Olen aina ihaillut hänen kotiaan ja sen kauniita vanhoja huonekaluja. Monesti olen miettinyt, että voisin tehdä kyseisen vierailun, 
mutta olen unohtanut aina kameran. 
Ja nyt teen sen. 
Laitan myöhemmin kuvia, niin saatte pienen katsauksen.

I´m going to visit one of my friend today. 
They live on the countryside and have animals there. 
And now havs one of chicken got little chicks. 
My daughter is so excited of seeing those little birds. 
And at the house of the yard she has little decoration shop 
"Vintage pearl," 
where she has collect beuatiful old furnitures, 
fabrics ans such of things.
And with same visit I´m going to do blog-visit to her home. 
Their house is so beautiful and decorated with lovely furnitures and it has romantic countrystyle aspect. 
There is at one wall e´toile wallpaper…


Tein eilen ystävältäni saadun ohjeen mukaista siemenleipää, joka on gluteiinitonta ja hyvää vatsalle ja suolistolle. Ja mikä parasta, maistuu todella herkulliselta : )



I made seedbread and it is gluten-free also and good at your stomach and intestines. And what the best, it taste delicious : )

Ohje:
2 dl maissijauhoja
¾ dl auringonkukansiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
½ dl seesaminsiemeniä
½ dl kurpitsansiemeniä
2½ dl kiehuvaa vettä
½ dl öljyä
sormisuolaa

Laita uuni 150°C (kiertoilma).
Sekoita kaikki kuivat ainekset kulhossa.
Kaada kiehuva vesi ja öljy kulhoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.
Kaada massa pellille leivinpaperin päälle.
Laita käsi muovipussiin ja tasoita taikina mahdollisimman ohueksi 
(sen pitäisi peittää miltei koko pelti).
Sirottele viimeisenä sormisuola taikinan pinnalle 
(voit halutessasi taputella suolan taikinaan kädellä).
Leikkaa taikina sopivan kokoisiksi paloiksi. 
Taikinan voi myös jättää kokonaiseksi, 
jolloin valmiista näkkileivästä voi murtaa paloja.
Paista uunissa noin tunti.
Anna näkkileivän jäähtyä.

Mukavaa  aurinkoista sunnuntaita : )
Have a nice sunday : )


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti