Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tuli pelastettua pari huonekaluvanhusta...


Pelastin tämän lipasto vanhuksen joutumasta kaatopaikalle. Se oli seissyt joitain aikoja ulkosalla ja sen jalat olivat menneet pahaan kuntoon. Minä yksinkertaisesti otin sahan käteen ja katkaisin jalat. Nyt se seisoo suorassa. Aion vahata noi pari laatikkoa mehiläisvahalla, kunhan menen johonkin kauppaan, josta sitä saa. Ja sain laitettua sen päälle huutokaupasta ostamani piianpeilin.

I save this chest of dravers. It´s legs has gone very bad shape and it stand oblique. I just take a saw and cut it´s legs away. Now it stand straight. I have wax it´s two drawers with beeswax. I put on to it mirrow, which I have bought from auction.



Tässä lipasto ennen tuunausta. Lipaston päällä oli kauniit pienet lasiovelliset kaapit, mutta keskeltä oli peili hukkunut johonkin, joten otin laskaapit pois. Aion tuunata myös ne johonkin käyttöön, kunhan keksin miten.

Here is a chest of drawers before I have pimped it. I removed two class closets, because there wasn´t mirror anymore between those closets. I´m going to use closets somewhere untill I find how.



Löysin tämän keinutuoli vanhuksen kierrätyskeskuksesta. Sinne oli tullut tavaraa ilmeisesti jostain kuolinpesästä. Kokeilin istua siinä ja huomasin kuinka mukavaa se oli, vaikka onkin vanha tuoli. Tuolin alla olevat jouset olivat kaikki ehjiä ja oikealla kireydellä. Aion jossain välissä ehkä entisöidä sen jollain kivalla kankaalla.

I found this old rocking chair from recycling center. It has belonged to some old granny, which has died and her relatives has bring her things to center. It was so comfortable to sit. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti