Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

maanantai 29. joulukuuta 2014

Viattomien lastenpäivän enkelikirkko

Eilen vietettiin Viattomien lastenpäivää ja eripuolilla kaupunkia oli enkelikirkkoja, joissa lapset esiintyivät enkeleinä. Tyttäreni oli ensimmäistä kertaa enkelinä tällaisessa tilaisuudessa. Oli todella hellyttävää katsella noita pieniä suloisia tyttöjä ja tarkkailla heidän ilmeitään kirkollisen toimituksen aikana. Osa lapsista oli selvästi konkareita, sillä he malttoivat pysyä hiljaa ja paikallaan. Tyttäreni kuiskutteli parhaan ystävänsä kanssa ja minun piti välillä hyssytellä häntä shhh-sanalla, mutta muuten kaikki sujui oikein mainiosti. Mietinkin, että meidän pitää liittää tämä jouluisiin traditioihimme, sillä tilaisuus oli koskettava ja jotenkin ihana päätös joulun ajalle. 
Viime vuonna pojan koulun joulujuhla järjestettiin Keski-Porin kirkossa ja olisikin ollut kiva, että näin olisi tapahtunut myös tänä vuonna. Ennen joulua on monenlaisia kiireitä ja joinain vuosina jo myös perinteeksi muodostunut joulun aluskirkko tilaisuus, jossa lauletaan kauneimmat joululaulut, on valitettavasti jäänyt väliin. Joulun aika on täynnä kaikenlaisia traditioita eikä kaikkia täydy mahduttaa samaan vuoteen. Ehkä lapsistakin on mukavaa, kun ei tiedä tarkkaan mitä on odotettavissa. Aikuinen taas koittaa päästä tunnelmaan juuri näiden traditioiden kautta. Mielestäni joulun aika oli ihanan rentouttava ja nautin täysin siemauksin niistä, jotka mahtuivat suunnitelmiin.

Yesterday we spend Massacre of the Innocents-day and here was around of town Church of Angel ceremonies. My daughter was first time angel on this kind of ceremony. It was really moving to watch those children during to the ceremony. You can see, which children has been an angel before, they could be silence and in order. This could be one of our Christmas time traditions on future also. Last year our son´s school Christmas celebration was on our town main church and ceremony was really beautiful. One of our Christmas time traditions has been to go with whole family to the church before Christmas and sing Christmas carols.


Hyvää Joulun jälkeistä aikaa ja Onnellista Uuden Vuoden odotusta : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti