Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

lauantai 22. marraskuuta 2014

Edellisen kotini jouluinen asetelma senkin päällä


Pienen tyttäreni lempipuuhaa oli edellisenä jouluna leikkiä senkin päällä olevilla pienillä jouluisilla koristeilla, joita olen keräillyt kirpputoreilta. Ne ovat muovia, joten niillä voi leikkiä eikä haittaa jos vähän kolhii. My little daughter liked to play with those Christmas figures former Christmas time. Those figures are from plastic, so it doesn´t matter, if she chips them little pit. 

Luin lehdestä, että jos laittaa joulukoristeita kuten valoja ja muuta jouluun liittyviä juttuja jo näin marraskuussa, niin on jouluun hurahtanut. Ymmärrän kyllä jos laittaa tonttuja tai vaikkapa kuusen jo näin aikaisin katsotaan hurahtaneeksi. Jos ripottelee ympäri asuntoa punaisia tekstiilejä kuten torkkupeittoja ja tyynyjä, laittaa valoja sisälle ja pihalle, niin miksi se katsotaan hurahtamiseksi. Eikö voi vain ajatella, että joku haluaa lämpöä ja tunnelmaa luomaan talven tai pimeän ajan juttuja. Vai onko kaupatkin sitten niitä hurahtaneita. Minkä takia kaikki pitää kategorioida johonkin kuuluvaksi, onhan jokaisen oma asia mitä tekee kotonaan tai pihalla. Varsinkin näin marraskuun pimeällä on hienoa kulkea vaikka lenkillä ulkona pimeässä, kun ihmiset ovat laittaneet ulkovaloja puihin ja koristamaan kotiaan. Toivonkin, että näitä valoja ruvetaan kutsumaan pimeän ajan valoiksi eikä jouluvaloiksi. Tai ehkä olenkin hurahtanut, sillä aion tänään paketoida ensimmäiset joululahjat kynttilänvalossa ja ehkäpä laitan jotain kaunista joulumusiikkia tunnelmaa luomaan.


I read from a newspaper, that if you put Christmas stuff like lights or elves on November, so you are infatuated to Christmas. Here in Finland we have so dark nature on November, if we don´t have snow and even if we have snow, it is dark anyway. So that’s why, I think, that it is nice to put lights outside and to windows or somewhere inside, to create warm ambience. Maybe, if you put elves or evergreen tree, you might be infatuated, or maybe not. I think, that it is everybody´s own business to decide when you decorate your home or environment with lights as I call dark time lights, not Christmas time lights. And if you want to put red nap blankets and pillow cases to your home, please, do that. I´m going to wrap my firsts Christmas presents to night and put light to candles and even might listen beautiful Christmas music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti