Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

lauantai 1. marraskuuta 2014

Uusi kauppakeskus Puuvilla katsastettu

Kävin tutustumassa uuteen kauppakeskukseemme Puuvillaan. Ajattelin käydä parissa sisustusliikkeessä katsomassa tarjontaa, mutta väkeä oli kuin pipoa enkä viitsinyt mennä edes joka liikkeeseen sisälle. Menen sitten paremmin tututustumaan siellä olevien sisustusliikkeiden valikoimiin, kun alkuhuuma on haihtunut eikä väkeä ole niin paljon. Odotan innolla mitä esim. Indiska tarjoaa. Olen usein käynyt Helsingissä Indiskan myymälässä ja aina on löytynyt jotain kivaa sisustustavaraa tai tekstiilejä. Myös Clas Ohlsonin liikettä olen odottanut tänne Satakuntaan. Pieni kierros täpötäydessä myymälässä ei antanut kovin hyvää kuvaa valikoimasta, mutta katsotaan sitten, kun menen sinne joku kerta uudestaan. Pari kivaa juttua pongasin; jouluvaloja ja osia, joilla voi tehdä oman valaisimen esim. kynttilänjalasta. Sellaisen aion käydä ostamassa ja kokeilla luovuuttani.

I visited in our new shopping center Puuvilla today. I intended to go and look, what kind of decoration shops there are. It was so difficult, because there were so much people. I went to Clas Ohlsson, but I couldn´t get general view of it. I noticed there a couple of Christmas lights and things like that. I waited to see also Indiska, because I have been there in Helsinki. I go there newly, when times go by little further.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti