Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

tiistai 11. marraskuuta 2014

Jouluinen kukka-asetelma trukkilavaan


Perustin puutarhani perällä olevaan pikkumökkiin jouluisen puuhapajan. Meillä, kuten yleensäkin lapsiperheessä, uteliaat katseet näkevät kaiken mitä ei pitäisi. Ja hiljaa hiipien pienet kädet koskevat keskeneräisiä tekelmiä. Kotona sisällä sitä ei voi välttää, mutta tuonne pihamökkiin voin piilottaa joululahjat ja joululahjapaperit.  Sinne saan myös rauhassa levitellä tarpeelliset työkalut, tavarat ja muut tilpehöörit eikä ne ole kenenkään tiellä. Ja jos sattuisi vieraita tulemaan, niin eivät pyörtyisi kauhusta nähdessään kodin olevan kuin päivää ennen joulua. Olen jo kesällä tehnyt trukkilavasta tällaisen pienen hyllyn. Silloin se oli yrttieni ja muiden tavaroiden säilytyspaikkana grillin lähellä olevalla työpöydällä. Nyt aion istuttaa siihen kellokanerva Erikoita ja minulle uutta kasvia Lamosalalia, lisäksi koristelen sen tontuilla ja jollain jouluvaloilla tai kynttilöillä. Katsotaan mitä keksin.

Little cottage in the back of garden is going to be my Christmas workshop. As you know, family with children, you can´t easily keep secrets about Christmas presents or nosey hands away of unfinished stuffs. And if you expect quests near Christmas time, your home can´t look like chaos. I have done that little shell from truck pallet on summer to my herbs and other things which I needed on my work taple near barbeque grill. Now I`m going to plant to it flowers like Erica and never heard Lamosalali, and as well put to some kind of elfs, candles or Christmas lights. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti