Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

torstai 6. marraskuuta 2014

Pyörremyrskyn lailla viuhtoen tavarat paikoilleen

Nyt on ollut niin kiireistä työrintamalla, että olen oikein odottanut pääseväni tänne blogilleni rentoutumaan. Katselin vanhoja kuviani ja mietin, että mitäs tällä kertaa laittaisin tänne. Minulla on paljon muistoja vanhasta kodistamme, joka oli v. 1925 rakennettu hirsirunkoinen talo, jossa oli aumattu mansardikatto. Yläkerrassa oli ihania huoneita, joissa oli ns. kattolyhtyjä eli erkkeri-ikkunoita. Niitä oli jokseenkin haastavia sisustaa. Alhaalla oli korkeat huoneet ja kauniit ikkunat, jotka olimme uusineet, kun vanhat eivät olleet talon alkuperäiset. Ruokahuoneessa oli 10 hengen talonpoikaisrokokoo ruokailukalusto ja joitain perintöhuonekaluja. Valokuva kuvastaa hyvin sitä, miten sisustamiseeni suhtauduttiin. Sillä välin kun hain kameran, niin isäntä oli kerinnyt tulemaan kotiin ja laittanut ulkovaatteensa tuolin karmille, niin kuin yleensä. Samoin lasten lelut löysivät paikkansa milloin mistäkin. Joskus se nauratti, mutta joskus sai aikaan ärtymystä. Varsinkin silloin, kun olin saanut jonkun uuden ja ihanan sisustuslehden luettavakseni. Silloin saattoi silmiini iskeä fanaattinen ”haukankatse”, joka huomasi kaikki väärissä paikoissa olevat tavarat. Ja sitten pyörremyrsyn lailla viuhdoin ympäri taloa, kunnes tavarat olivat siellä missä kuuluu, siis ainakin minun mielestäni.

I have been quite busy at work and hardly couldn´t wait to come here. I wondered, which photo I choose to put today. This one is from our former house. It was built in year 1925, which was log house and upstairs was rooms with bay windows. It was challenging to decorate. Downstairs there was high roof rooms and space to put even big furnitures. Master of the house wasn´t so fond of my decoration plans. As this photo proofs, when I co and get my camera to take a photo, while he came home and put his outwears to diningroom´s chair. As like children, they didn´t notice my attention to get beautiful house. Sometimes it amused me and sometimes made me cranky. Then like a hurricane I winnowed around the house, until everything were on their places, awhile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti