Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Unelmissa iso keittiö leivontasaarekkeella

Olen unelmoinut jo vuosia isosta keittiöstä, jossa olisi iso saareke keskellä huonetta ja paljon työtasoja. Jotta voisin leipoa kaikkia ihania ja suuritöisiäkin leipomuksia. Nyt tila rajoittaa jonkin verran. Onneksi minulla on jostain vanhan talon keittiön työpöydästä otettu leipomisalusta käytössä. Tämän ruokapöydän ääressä leivon. Sitä käytän aina, kun leivon pullaa tai pippareita, ja sokerimassan kaulimisalustana se on mitä mainioin. Löysin työpöydän yhdeltä kirppikseltä ja sain samalla kellariin työpöydän. Olisi hienoa ottaa leka käteen ja purkaa kahden huoneen välinen seinä ja tehdä iso keittiö, mutta nykyisessä kodissani se ei onnistu. Edellisessä talossani se oli kyllä suunnitelmissa, mutta mieheni remonttilistan loppupäässä. Ymmärrettävää sinänsä, sillä hän ei leiponut ja näin ollen en saanut häntä vakuuttuneeksi siitä, että kannattaa haaskata keittiön takana oleva työhuone tähän suunnitelmaan. Minulla on itse asiassa pitkä lista toiveista, joita haluaisin unelmatalossani olevan. Ainoa ongelma on, että haluan vanhan talon ja näin ollen samasta talosta ei ainakaan tähän mennessä ole löytynyt näitä kaikkia. Katson aina innolla sisustusohjelmia ”sillä silmällä”, että on niissä jossain näitä minun toiveitani. Tosin en ole valmis muuttamaan toiselle puolelle maata unelmataloni perässä. Mutta aika näyttää mitä löytyy. Etsintähän on se jännittävin osa tässä prosessissa.


Tyttäreni synttäreille katoimme pöydän koreaksi. Nämä pienet prinsessat olivat ihastuneita kristallipikareista ja kukkasellisista kultareunaisista astioista. Ajattelin, että olisi kiva käyttää näitä kirppis/huutokauppalöytöjäni ilahduttamaan pieniä tyttöjä. He olivatkin aluksi hieman ihmeissään, että miksi olin käyttänyt tällaisia astioita. Kerroin heille, että minun ollessani pieni tyttö leikein serkkuni kanssa prinsessoja isovanhempiemme tykönä. Katoimme ruokahuoneen pöydälle kristallipikarit ja söimme ruokaa kultareunaisista astioista. Näiden ihanien lapsuusmuistojeni vuoksi käytin tyttäreni synttäreillä näitä astioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti