Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

tiistai 4. marraskuuta 2014

Tyttäreni vaatimukset täyttävät prinsessa synttärikakut


Kysyin tyttäreltäni, että millaisen synttärikakun haluat tänä vuonna? Hän vastasi, että haluan Hello Kitty kakun. En ole varma riittävätkö taitoni tähän, sillä minulla tulee melkein aina kiire, kun rupean leipomaan synttäreille kastamista ja kakun koristelulle ei jää myöskään tarpeeksi aikaa. Tein viime vuonna prinsessa kakun hänen pyynnöstään. Ja hän tarkoitti sillä, että sen pitää olla tyyliltään prinsessamainen, jossa pitäisi olla valkoista, vaaleanpunaista ja pinkkiä. Koitin toteuttaa sen ja muuten onnistuin mielestäni aika hyvin, paitsi sokerimassan levitys meni taas kerran hieman ryttyyn. Neitiä ei asia haitannut yhtään, joten se oli pääasia. Sain kaikki valmiiksi ja vietettiin hauskat synttärit. Tänä vuonna on ekaa kertaa kaverisynttärit. Tähän mennessä vieraat ovat olleet serkkuja ja muita sukulaisia.


I asked my daughter what kind of cake she wants this year on her birthday. She answered me, that she wants Hello Kitty cake. I`m not sure, that my skills are good enough for it. Every year I get rush in my baking and I don´t have enough time to decorate the cake. I made so called prinsess cake last year, colors of white, light pink and pink. I manage quite well, only sugar mass, which I use to coated the cake, didn´t go as I wanted to. My daughter was very pleased about it and it was my priority.  


 Edellisenä vuonna oli tällainen kakku tyttäreni synttäreillä. Tykkään käyttää lapsilla synttäreillä kertakäyttöastioita. Ne ovat niin herkullisen värisiä ja ne on helppo kerätä pois, kun lapset ovat syöneet ja kattaa sitten pöytä taas uudestaan. 

 Year before was this kind of cake on my daughter´s birthday. As you can see, I like to set children table with paper dishes. Those are so delicious colors and it is so easy to clean and put new setting. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti