Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

maanantai 3. marraskuuta 2014

Herkullisia värejä ja musta-valkoista

Tällaisen ihana asun löysin viime kesänä eräästä sisustusliikkeestä. Asun romanttinen tyyli vetosi minuun ja minua kiehtoi asun musta-valkoinen yhdistelmä. Kesällä luonto on niin täynnä värejä, että tämä asu oli ihanan raikas. Talvella taas kaipaa lisää värejä, kun luonto on niin harmaasävyinen. Sen takia minusta on hieman ihmeellistä, että kevään ja kesän värivalikoima on niin moniulotteinen ja herkullisen värinen. Talvea vasten pitäisi pukeutua mustaan, myrkynvihreään, viininpunaiseen ja myyränharmaaseen. Värianalyysissä minut on määritelty kevääksi. Näin ollen minun kuuluisi pukeutua heleisiin väreihin, mutta niitä on vaikea löytää talvella. Odotankin kevättä kuin kuuta nousevaa. Luonto herää ja vaatekaupoista saa ihania värisävyjä ylleen. Minä pidän mustasta ja kauniin harmaasta väristä, mutta yhdistettynä minulle sopiviin väreihin.


I found this lovely romantic outfit last summer from one decoration shop. I fascinated its black-white color combination, because in summer nature is so colorful, that this outfit looked fresh. I´d like to get delicious colors in winter too, but shops are full of colors like black, poison green, burgundy and mole grey. It is little bit strange , because nature is so grey tone. So, I hardly can wait spring again. Nature wakes up and I get lovely spring tone colors of clothes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti