Minusta on ihanaa
hemmotella läheisiäni hyvällä ruualla ja leipomuksilla. Yritän löytää välillä
uusia reseptejä, jotta voin tarjota uusia makuelämyksiä. Nautin saadessani
laittaa ruuan kauniisti esille. Nämä lohitartar leipäset olivat herkullisia.
Ohjeen löysin netistä. Sovelsin sitä hieman, jotta voin käyttää omia
raaka-aineitani. Leipä oli Maalahden limppua Pohjanmaalta, josta otin
piparkakkumuotilla pieniä palasia.. Lisäksi käytin Chili sinappia ja creme
fraichea, kun kaupasta oli smetana loppu. Lisänä itse kasvatettua tilliä ja vähän sitruunanmehua.
I enjoy coddle my close relatives and friends
with good food and pastries. I try to find occasionally new recipes, so I can
give them tasty emotional responses. I also like to put food nicely forth. I
have made the plate myself at ceramic course from my own model. I found recipe
of these salmon tartar bread from net and these are delicious. I didn´t get all
raw material from shop, so I made it with my way. I used Ostrobothnia loaf,
selfmade fish, chili mustard, crème fraiche (there should be Smetana), citron juice
and selfaugmented dill with Black Peter pepper cheese.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti