Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

maanantai 15. joulukuuta 2014

Enkeleitä... onko heitä??


Olen vuosien varrella kerännyt monenlaisia enkeleitä. Niitä on niin paljon, etten viitsi kaikkia laittaa esille. Joka joulun alusaikana käyn kokoelmani läpi ja valitsen pari enkeliä, jotka haluan laittaa juuri tänä jouluna näkösälle. Jo enkeleitä ostaessani niissä pitää olla jotain sellaista, joka puhuttelee minua. Tässä makuuhuoneen yöpöydällä on yksi niistä enkeleistä, jonka tällä kertaa valitsin. Tämä enkeli on kulkeutunut mukaani joulumarkkinoilta. Koitin muistella, mutta en ole ihan varma ostinko sen Leineperin ruukin vai Kauttuan ruukin joulumarkkinoilta. Noilla ruukeilla on jotenkin ihana tunnelma, vaikka siellä on todella paljon väkeä liikkeellä. En yhtään pidä väentungoksessa liikkumisessa, mutta tunnelman takia pitää vähän uhrautua, sillä eihän ole mahdollista päästä yksin kiertämään markkinoilla. Minä uskon enkeleihin, vaikken ole yhtään aitoa nähnytkään. Jotenkin sitä vaan tietää, että vierellä kulkee joku varsinkin vaikeina hetkinä. Tai niin ainakin haluan uskoa.


I believe on angels. I think, that there are somewhere near angel, when you have hard times on your life. Maybe, that´s why I like to collect angels. Every year I buy one angel, if I find that which is “speaking” to me. I have collected many years angels, so I have very much of them. When it comes Christmas time, I choose a couple of those, which I put in my home forth. This one is in my bedroom on bedside table. I have bought it from marketplace on Christmas time. I like to go to old iron or wood works place near Christmas. It´s atmosphere is so wonderful, even I don´t like very much confluences. If there is snow on the ground, the Place has something magical and I can imagine the life, which has been there hundred years ago. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti