Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tuunasin myös vähän pojan sänkyä


Olin jo aiemmin tehnyt pojan huoneeseen trukkilavasta ja korkeasta patjasta sängyn. Nyt jatkoin sitä hieman lisää ja tein trukkilavoista pohjan myös toiseen osaan. Näin poika sain "kulmasohvan" eli toisella puolella nukkuu ja toisella puolella istuskelee jos vaikka pelailee tai jos tulee monta kaveria niin on istumapaikkoja tarpeeksi. Ja voi joku kaveri tulla vaikka yökyläänkin nyt kesän aikana.

I had done to my son bed from pallets. Now I made a "corner sofa" to him. One side he can sleep and the other side he can sit. Or if he has many friends on his room, so they can sit and relax there. And friend can come sleep over.





Aion tapiseerata ainakin peräseinän ja ehkä seinän, joka on sängyn päädyssä harmahtavalla tapetilla. Löysin alennusmyynnistä mustia lakanoita, joista aion tehdä sänkyyn helmalakanat tai patjansuojukset. Haluaisin huoneen pääväreiksi valkoisen ja musta, ripauksella harmaata ja piristeväriksi vaikka oranssia. Nyt siellä on tehostevärinä violetti. Matossa on noita värejä ja jos aion vaihtaa tehostevärin, niin minun pitäisi ostaa uusi matto pojan huoneeseen, joten katsotaan nyt mitä poika itse tuumaa asiasta.

I have planned to wallpaper two of walls of my son´s room with grey wallpaper. I would like, that the main colors of room are white, black and grey with stimulant color maybe orange. Now the room´s effect color is violet. Color has chosen from the colors of carpet. If I choose orange I should buy a new carpet.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti