Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kesälomaa odotellessa


Laitoin huutokaupasta ostamani valot eteisen peilin molemmille puolille. Sivuseinällä olevan karttataulun löysin paikallisesta kierrätyskeskuksesta... oli samasta kuolinpesästä kuin keinutuolikin... pitää ottaa lähikuva kartasta, on nimittäin mielenkiintoinen... siinä on Suomen kartta etelästä kuvattuna ja näyttää ihan erilaiselta kuin nykyiset rajat.

I put the lights on the wall close to mirror. I have bought those lights from auction some times ago. On the side wall, there is a map, which I found from recycling center. There on the picture is a map of part of Finland from past time. And it is very interesting, I should take a photo closer, that you can see it.


Laitoin kuistin portaiden eteen betonista tehdyn maton. Siinä on kaunis kuviointi ja se oli sattumalta juuri kuin tehty tuohon paikkaa. Ja syreenit kukkivat kaunnine valkoisine kukkineen kuistin pielessä. Juhannusruusujen kukintaa vielä saadaan odotella.

On the front of verandah there is a carpet made from congrete. It was just suitable to front of steps. And lilacs are bloom also. Midsummer roses are not bloom yet. 


Ja huvittavaa kyllä yksi laatta oli mennyt rikki muutossa ja kuinka ollakaan juuri oikeasta paikasta, sillä olisin joutunut rikkomaan sen itsekin, jotta olisin saanut sen laitettua paikoilleen. Ihmeellisiä sattumuksia tapahtuu välillä ja ilokseni myös mukavia sellaisia... keijutko asialla vai... ; D

And believe or not, the one peace of carpet went broken on move. And the right one, I should broken it myself if this hadn´t happened. I just wonder if the fairys has someting to do with this... ; D


Orvokit ja kiinalainen ruohosipuli kukkivat rinnan kauniisti.

There are violets and chinese garlic in bloom. 


Siirsin eilen keittiön ikkunalla kasvaneet ruusupavut kuistille ja laitoin vadelman oksat niihin köynnöstuiksi. Näiden pitäisi pian päästä ulkoilmaan kasvamaan... loppuu kasvutila, mutta kun ulkona on niin kylmää, etten ole ihan vielä siirtänyt niitä. Juhannuksen jälkeen saavat siirtyä ulos, vaikka tulisi rakeita...

I moved runner beans to the verandah and put branches of rasberries to keep those up. I should put those outside, but the weather is still so cold, that I wait until Midsummer has gone. Midsummer time is so beautiful, the sun is shining all night long and there is so bright hole time. And beside of water there are bonfires shining also.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti