Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

lauantai 17. tammikuuta 2015

Kauniisti pukeutuminen piristää

Juhliin on kiva pukeutua kauniisti ja joskus saa pukeutua "prinsessaksi"

“Voi kun elämä olisi ainaista juhlaa” tulee välillä ajatelluksi. Varsinkin silloin, kun saa laittaa oikein kauniit juhlavaatteet päälleen. Mikä sen piristävämpää kuin viettää juhlia ja pukeutua kuin prinsessa. Joskus sitä kadehtii kuninkaallisten elämää ja ajattelee, että heidän elämänsä on kuin sadusta. Sitä joskus miettii, että olisikin kivaa, jos voisi taikasauvalla taikoa itsensä prinsessaksi edes päiväksi. Silloin voisi katsoa onko se elämä todella kadehdittavaa. Unelmia tarvitaan... jotkut niistä toteutuu.
 Luin tässä yhtenä päivänä tyttärelleni kirjan ”barbi ja poptähti”. Ja hän melkein tärisi jännityksestä, kun tytöt vaihtoivat roolejaan ja miten he kamppailivat toistensa elämän vaatimusten kanssa ja totesivat sitten, ettei toisen elämä ole helpompaa kuin toisen. Sitä monesti itsekin miettii arjen keskellä, että prinsessana voisi olla kivempaa, olisi palvelijoita, jotka siivoaisivat ja passaisivat ja toteuttaisivat monet toiveet. Sitä miettii myös, että jos olisi rikas niin tekisi ”sitä ja tätä” ja toteuttaisi kaikenlaista, joista on haaveillut. Mutta sitten kun kuulee tarinoita rikkaista ja kuuluisuuksista sekä lottovoittajista, niin huomaa, ettei se raha yksistään elämänlaatua paranna. Sanotaan, että ”raha ei tuo onnea”, mutta kyllä se joskus helpottaa elämää, sitä vaan ei saa olla liikaa. Onni tulee ihan muista asioista. Luulen, että onnen salaisuus on sisällämme, mutta emme aina löydä sitä.

Sometimes it nice to dress beautiful outfit, when you go to the party. We have annual celebration at work and dress code is evening dress. When the evening party is over, you feel like it should never ending and you don´t want to take your dress away, wash your make up and open your coiffure. You feel like Cinderella, whose must to be servant to their half-sisters after party. Then you feel like, that your life should be “party all the time”. When you watch celebrities at red carpet, you might think, that their life is fabulous. Some of them might have life like that, but many people have serious problems with drugs. Especially women, whose should be thin and look very young, if they are able to get roles of their dreams. Sometimes you dream, that if I was rich, I would do “this and that”. Money doesn´t bring happiness to your life, it could easy it a little bit, but if you have too money, you can be very unhappy. I think, that secret of happiness is inside of us, but we don´t always find it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti