Pääotsikon kuva

Pääotsikon kuva
Mun INSTAGRAM sannialeksandradesign, sieltä näet kuvia, joita lisään lähes päivittäin!! Syksy tuo tullessaan uusia tuulia... kenties myös uuden ammatin... innostuksella odotan ja unelmoin tietenkin ; )

keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Nautinnollista kahvittelua



Vietämme tällä viikolla syyslomaa ja meillä on aikaa tehdä kaikelaista mukavaa yhdessä. Olemme kierrelleet pienen tyttäreni ja ystäväni kanssa shoppailemassa kaupoissa ja kirpputoreilla. Löysimme neidille nukenvaatteita ja ihanan yöpöydän. Huomenna vien tyttäreni ja hänen parhaan ystävänsä elokuviin ja syömään.

Shoppailureissun jälkeen keitin itselleni oikein kunnon kahvit. Jauhoin myllyllä itse pavut sekä keitin kahvin vanhalla pergalaattorillani. Sillä saa maukasta ja kuumaa kahvia, kun vielä lisään joukkoon kuumennettua ja vaahdotettua maitoa. Tällä kertaa ei ollut mitään itseleivottua herkkua kahvin kanssa vaan tyydyin kaupan pullaan. Pakkanenkin on tyhjentynyt pikkuhiljaa leipomuksista ja pipparipurkit ovat ihan tyhjiä. Tyttären lähestyvien 5v. synttäreiden johdosta saadaan täydennystä, sillä leivon aina runsaasti, kun aloitan. Tulevaa täydennystä herkkuvarastoihin tulee myös, kun rupeamme leipomaan joulun aikaa varten. Teen itse joulun pipparit yhdessä lasteni kanssa. Meidän kaikkien lempipipparit ovat Hannatädin vaaleat piparit. Toki teemme myös tavallisia pippareita ja ehkä piparitalokin taas valmistuu. Minä tykkään myös chilisuklaakaurapippareista. Rupeaa makunystyröitä kutkuttamaan jo pelkkä ajatus tulevista herkuista. Ja olisi kiva löytää jotain uusia reseptejä.

We have now autumbreak from school, kindergarden and I have few days of work, so we can have time with each other. I went to shopping with my fiend and my daughter. We went to shopping fleamarkets and shops. I bought to my daughter Baby Born dollclothes and bedsite taple. On thursday we go to see Muumi movie and eat on finnish fast food restaurant Hese.

After shopping, made I coffee to me with coffee grinder and old pergalator . So I get wery tasteful and hot coffee enjoyment. I didn´t get any battercake, because I didn´t have anything left. So, I should make some chocolatecookies, maybe with chili. I just can´t wait Christmas time, then we can decorate our home and made sweets, even house of gingercookies.

2 kommenttia:

  1. Oi, oi, joululeipomuksia... mutta kuka tekee meillä nyt piparit, kun Elina ei asu enää täällä???

    VastaaPoista
  2. Voit tehdä pipparitaikinat valmiiksi ja sitten kutsua tyttäresi leipomaan... Hän saa samalla leivottua myös kotiinsa leipomuksia... niin minä tein aikoinani... äitini teki taikinat ja kutsui minut leipomaan... Nykyään teen itse taikinat ja molemmat lapseni tykkäävät osaliistua puuhaan : )

    VastaaPoista